co se u nás děje

27.01.2016 07:55
Vítejte rodiče a všichni kamarádi a známí Šmoulíků,
posledně jsme Vám slíbili, že se zase někdy příště ozveme. No a právě dnes je to příště.
Tak co se u nás dělo za dobu, kdy jsme se neozvali?
Tak třeba:  Povídali jsme si o ptáčcích, kreslili jsme je,zkusili si vyrobit budku z kartonu, také jsme dali i dobrotky do krmítka - sekané oříšky a mandle.
Malovali a vybarvovali jsme čerty a Mikuláše. Před Vánoci jsme si povídali o adventu, pekli perníčky, vyráběli adventní věnečky, svíčníčky. Vyráběli řetězy a ozdoby na stromeček, který jsme ozdobili společně. Také jsme vyrobili hezký betlém, který jsme měli vystavený ve vestibulu ZŠ Komenského ve školní družině. Dvakrát jsme navštívili knihovnu na Slovenské. Tady jsme si povídali o Vánocích, hráli hry a hádali hádanky,také odpovídali na kvízové otázky. Bylo to super.
Protože jsme toužili stavět venku sněhuláky, sníh nám pořád nepadal, vyrobili jsme si sněhuláky z papíru. Ale asi jsme sníh přivolali, konečně napadal. Měli jsme obrovskou radost, mohli jsme si hrát venku ve sněhu a také jsme byli klouzat na lopatkách v parčíku za školou na Slovenské.
Doufáme, že sníh ještě napadne,protože se nám klouzání líbilo, ale teď pršelo. Tak se mějte moc hezky a zase kdy? No přece příště. Ahóóój ...........
B. Jíchová
 

 

—————

Zpět


Kontakt



Masarykova základní škola a mateřská škola Český Těšín



Tyto stránky tvoří a spravuje Bc. T. Pavelek