Tak vítejte rodiče a přátelé modrých hrdinů našich Šmoulíků

30.11.2013 22:30

Tak vítejte rodiče a přátelé modrých  hrdinů našich Šmoulíků,

 
nějakou dobu jsme se neozvali, tak to je třeba napravit.
Jste jistě zvědaví, co jsme od doby, kdy jsme se naposledy ozvali, v našem oddělení Šmoulíků a Šmoulinek dělali. Tak tedy. Protože máme rádi sladké, pekli jsme ještě koláče  s jablíčky, které nám chutnají. Naše stromy ze sušených listů javora vypadají také dobře.
Na návštěvě u nás ve škole byli pejsci. Teda spousta pejsků. Když jsme si vyšli odpoledne před školu, měli jsme možnost se s nima blíže seznámit. Tak se na ně podívejte. Byli úžasní. Vždyť to jsou kamarádi především nás dětí. A byli moc a moc hodní. Líbí se Vám ? Nám ano a hodně.
Před nedávnem byl na naší škole pořádán esoterický festival.  Nabídli jsme v rámci něho s paní vychovatelkou na ukkázku s možností koupě i nějaké výrobky. Bohužel o ně nebyl příliš velký zájem, tak se na ně můžete alespoň ti, kteří je neviděli, kouknout. Nabízeli jsme sovičky ze šišek, obrázky, pohlednice, drhané  věšáky ze sysálu na květináče.
Jinak jsme soutěžili, to my rádi. Škoda jen, že nemohou vyhrát všichni najednou. Zahráli jsme si také pohádku  O řepě.. stavěli komíny a autodráhy z kostek, hráli společenské hry, pexeso, karty.
 Blíží se kvapem také doba adventu. Vyráběli jsme malé mikulášky z krepového papíru, teď pokračujeme ve výrobě adventních věnečků. Každý je jiný, dva stejné nenajdete.Tak se na ně mrkněte. Mějte se se hezky a brzy zase nashledanou. Zdraví Šmoulíci.
B. Jíchová
 

—————

Zpět


Kontakt



Masarykova základní škola a mateřská škola Český Těšín



Tyto stránky tvoří a spravuje Bc. T. Pavelek