Co se u nás děje

15.11.2015 17:05
Zdravíme rodiče a přátelé Šmoulů.
Řekli jsme si, že by bylo načase, aby jste nahlédli pod pokličku naší činnosti a zábavy v naší školní družince. Tak po prázdninách se tradičně složení dětí našeho stejně jako i druhých oddělení změnilo. Jsou zde zcela jiné děti, mnohé z nich jsou velice šikovné, některé dokonce i hodné, což je moc dobře.
No tak k věci. Hrajeme si tady, čteme, kreslíme, píšeme úkoly. Ale nejenom to, pekli jsme letos palačinky a také v rámci podzimní tématiky pekli i koláč s jablky a švestkami. Moc nám chutnal. Navštívili jsme i knihovnu na Slovenské a  kino Central,kde jsme zhlédli super film. Moc se nám líbil a těšíme se na další. Byli jsme se také podívat na náměstí na BIO jarmark, kde se nám moc líbilo, ze všeho nejvíce zvířátka.
Občas se jdeme protáhnout na průlezky do parčíku, hrajeme si na školním hřišti. Také jsme se zúčastnili i soutěže ke Dni stromu a musíme se pochlubit. Vyhráli jsme druhé místo, což je docela velký úspěch.
Dole na Komenského také můžete zhlédnout výstavku výrobků celé školní dužiny s podzimní tématikou. Poslední akcí bylo opékání párků v rámci Hallowenu, které bylo díky podzimním prázdninám trošičku opožděné a ostatně bylo to letos už druhé opékání párků.
Tak se mějte hezky a zase někdy nashledanou.
 
B. Jíchová                                     

                                                                                          

—————

Zpět


Kontakt



Masarykova základní škola a mateřská škola Český Těšín



Tyto stránky tvoří a spravuje Bc. T. Pavelek