Co musím mít k vánočnímu tvoření!!!!

15.11.2012 17:00

Vážení rodiče, milí klubáci,

    listopad se přehupuje do druhé poloviny a my se pomalu pouštíme do vánočního tvoření. Pro rodiče - chci, aby si Vaše děti vyrobili nejméně jeden ručně dělaný dárek, kterým potěší kohokoliv z rodiny. Proto jeden z úkolů zní - doma si vyrobit  60 ruliček ze starého novinového papíru či telefonního seznamu. Měli možnost si je udělat v klubu, ale mnozí raději volí hru než manuální práci - ale protože to se mnou mají těžké, musí je mít. 

    Za deset dnů  (konkrétně to bude čtvrtek a pátek) se pustíme do výroby adventních věnečků. Ty si děti mohou hned odnést a první adventní neděli si zapálit první svíčku. Co k tomu budou ale potřebovat? - jehličnaté větve (jedle, thuje, tis), čtyři adventní svíce v barvě vámi zvolené (červená, zlatá, modrá, fialová atp). , přízdoby sušené nebo nějaké pěkné, zahradnické nůžky. Z vybraných peněz dětem zaplatím věneček. Nějaké přízdoby, svíčky a podložky pod svíčky mám, ale mohu je dětem jen prodat(taky jsem je musel koupit, ale bude to pár korun).

    Na poslední prosincový školní týden plánuji dílnu s rodiči. Pokud si budete chtít se svou ratolestí vyrobit vánoční svícen na stůl, budete vítáni. Ale o tom Vás budu včas informovat.  

—————

Zpět


Kontakt



Masarykova základní škola a mateřská škola Český Těšín



Tyto stránky tvoří a spravuje Bc. T. Pavelek